ETULA GROUP

Etula Groupissa haluamme vaikuttaa positiivisesti maailmaan, jossa lapsemme tulevat elämään. Meille merkityksellisyyden tuottaa se, että pystymme tekemään kestävän kehityksen mukaisesti, terveitä ja kannattavia yrityksiä. Uudistaa juuri sinun yrityksesi tulevaisuudessa menestyväksi yritykseksi.

Oma toimintamme painottuu Uudistu valmennusohjelmaan ja CFOTalousjohtaja palveluihin. Toimimme pitkäjänteisesti yritysten kanssa. Pitkäaikaiseen yhteistyöhön voi liittyä omistusjärjestelyjä tai jokin muu palkkioperusteinen sopimus.

Olemme erityisen kiinnostuneita tuloshakuisista vaikuttavuusyrityksistä, joilla on yli 1 miljoona liikevaihtoa ja joiden tuotteilla on markkinoilla kysyntää mutta yrityksen talous ja hallinto ovat kuralla ja/tai yrityksen toiminta tarvitsee uudistamista uusien liiketoimintamallien tai konseptoinnin osalta. Etsimme sinua, joka haluat uudistua!

Mikäli olet alkuvaiheessa oleva vaikuttavuusyritys, suosittelemme lukemaan lisää täältä.

Emme käsittele postiosoitteeseen tai sähköpostilla toimitettuja laskuja!

Vanhanaikainen posti
Etula Group Oy
Kolohaavantie 20
40320 Jyväskylä

Sähköinen posti

Vanhanaikaiset laskut:
Etula Group Oy
21293922
PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköpostilaskut:

invoice-21293922@kollektor.fi

Sähköiset laskut:
003721293922

Operaattori:
Maventa
003721291126

– PORTFOLIO –

Alla on esitelty yrityksiä, joissa olemme tällä hetkellä mukana joko hallitustyöskentelyssä, aktiivisena osakkaana tai passiivisena omistajana. Osa omistuksista on suoria ja osa epäsuoria Suomen Vaikuttavuussijoitus Oy:n tai Rising Tide Europen kautta.

Tuetiimia.fi on Suomen tykätyin varainhankintatyökalu eri tiimien varainhankintaan. Oli kyse koululuokasta, yhdistyksestä, urheiluseurasta tai mistä tahansa.

Kelluun ilmalaivoilla tarjotaan ilmasta käsin tehtävää jatkuvatoimista tarkkailua tai seurantaa erilaisiin käyttötilanteisiin.

PuntPlanet on tekoälyratkaisuja tarjoava yritys veden hallintaan. Tyypillinen käyttökohde voi olla esimerkiksi vuotojen paikantaminen kaupunkien vesijohtoverkoista.

Pharmapod on kansainvälinen Meditech yritys, jonka alusta keskittyy apteekkien riskinhallintaan ja apteekkilainsäädännön turvaamiseen.

Crazy town on yhteisöllinen tilakonsepti, josta pelkkien toimistotilojen lisäksi on saatavissa kannustava yhteisö ja tukea liiketoimintaan.

Quality Desk on markkinan helppokäyttöisin contact center ohjelmisto, joka auttaa erityisesti erilaisten compiance -vaatimusten täyttämisessä.

Essentia Analytics analysoi sijoittajien aikaisempaa sijoitushistoriaa sekä käyttäytmismalleja ja rakentaa näiden pohjalta yksilöllisen kehittymispolun.

Loigoa  on kehittänyt lämpömaton, jossa loikoilemalla ihminen pystyy palautumaan paremmin ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Elämässä on hyvä ottaa vähän rennommin ja antaa aikaa itselle.

Flatco on vuokrakohteiden ja vuokrasuhteen elinkaaren hallintaan keskittynyt ohjelmisto, jonka avulla hallitset ja hoidat helposti kaikki vuokraukseen liittyvät rutiinit.

Gribbing on ensimmäinen täydennetyn todellisuuden 3D-mallinnus ohjelmisto, jonka avulla voi luoda ja suunnitella 3D-malleja minuuteissa puhelinsovelluksen avulla. Yritys on voittanut useita palkintoja.

Maplet yhdistää tiedon, ajan, paikan ja ihmiset. Se on uuden sukupolven liikkuvan työn ratkaisu joka auttaa optimoimaan kentällä tehtävää huolto-, kunnossapito-, ja ylläpitotyötä.

Billon poistaa tarpeen käyttää lahjakortteja, alennuskuponkeja, prepaid kortteja ja muita vastaavia maksutapoja. Alusta hyväksytty viranomaisten toimesta kahdessa EU-maassa ja on EMI-lisenssoitu.

Talentory on HR ja rekrytointialusta, jonka avulla rekrytoinnista tulee läpinäkyvää, kustannukset pysyvät kurissa ja yritykset löytävät helposti lahjakkaimmat tekijät.

Screenful on BI-järjestelmä projektipäälliköille. Se on helpoin tapa visualisoida ja pysyä ajantasalla projektien etenemisestä. Tieto kerätään olemassa olevista projektinhallintajärjestelmistä rajanpintojen avulla.

Suomen Vaikuttavuussijoitus eli Fiil Good omistaa ja kehittää yrityksiä, joiden avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti maailmaan, jossa lapsemme tulevat elämään.

Arctic Amethyst on lienee ainoita jalokivikaivoksia maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita. Ametistia ei kaiveta suurilla koneilla eikä kiveä myydä raaka-aineeksi. Näin tunturin laella olevan toiminta jatkuu vielä satoja vuosia.

Motus on monikanavamarkkinoinnin hallintaohjelmisto. Yritys mahdollistaa brändeille yhtenäisen ja tehokkaan tavan toteuttaa sekä online että offline viestintää.

QualityDesk mahdollistaa asiakkaille tärkeitä taloudellisia sekä hyvinvointiin liittyviä mittareita ja niiden systemaattista seurantaa, mikä mahdollistaa yritysten paremman taloudellisen kehittymisen sekä henkilöstön kasvaneen hyvinvoinnin yrityksessä.

Cashway mahdollistaa sen, että verkkokaupasta voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia ja siten ilman riskiä luottokorttinumeron päätymisestä vääriin käsiin.  Cashway on voittanut useita innovaatiopalkintoja, mm Finance Innovation ja RB Prix 2016 Innovation -palkinnot.

GuavaHR onhjelmisto on tarkoitettu erityisesti liikkuvassa työssä olevien työntekijöiden sisäiseen viestintään ja työntekijöiden sitouttamiseen.

Zelos on rakentanut ohjelmiston vapaaehtoistyön hallinnointiin. Ohjelmisto auttaa vapaaehtoistyön organisaattoria skaalaamaan toimintaansa, motivoimaan vapaaehtoisia ja saavuttamaan vapaaehtoistyöntekijät, kun heitä tarvitaan.

StepOne Techin eFlexFuel tuoteperheellä voit käyttää autossasi bensan sijaan ilmastoystävällisempää E85 polttoainetta. Ratkaisu vähentää CO2-päästöjä samalla kuin se lisää auton tehoa ja vääntöä.

VideoCV.io mahdollistaa tunteiden ja fiiliksen välittämisen työhakemuksissa.

Feelingstream kehittämän täydennetyn todellisuuden ohjelmiston avulla voidaan analysoida ihmisten välisiä keskusteluja riippumatta siitä ovatko ne kirjoitettu tekstiä vai puhetta – reaaliajassa.

TeamEQ analysoi tiimien palautetta ja suuntautumista reaaliajassa. Tekoälyn avulla se antaa projektin johtohenkilöille käytännön ohjeita, miten rakennetaan oikeanlainen menestyvä tiimikulttuuri juuri teidän yrityksessä.

Artidis diagnosoi syövän nopeasti, havaitsee sen agressiivisuuden, ennustaa potilaan todennäköisyyden kehittää metastaatteja syövän biomarkkerin perusteella ja mahdollistaa näin syövän optimaalisen hoidon.

Qflow on johtava erilaisten tapahtumien kutsu ja kirjautumissovellus, jonka avulla kuka tahansa voi helposti luoda oman brändinsä mukaisen kutsujärjestelmän.

KUVAT JA LOGOT

Alla olevat kuvat ja logot on tarkoitettu median ja yhteistyökumppaneiden käyttöön. Esillä on painokelpoista aineistoa yhtiöstä ja meistä henkilöinä. Logoista voi käyttää suomen- tai englanninkielistä versiota.  Mainitsethan kuvan lähteenä Etula Group Oy.

Etula Group logo

Logo, värillinen png ja pdf

Etula Group logo vaaka

Logo, väri, vaaka png ja pdf

Etula Group logo neliö icon

Logo, neliö icon png ja pdf

Etula Group logo valkoinen

Logo, valkoinen png ja pdf

Etula Group logo englanti

Logo, englanti png ja pdf

Marjaana ja Sami

Marjaana ja Sami jpg

Marjaana

Marjaana, katukuva jpg

Marjaana - henkilökuva

Marjaana, henkilökuva jpg

Marjaana - transparent

Marjaana, syvätty png

Marjaana ja Sami

Marjaana ja Sami jpg

Sami - katukuva

Sami, katukuva jpg

Sami - henkilökuva

Sami, henkilökuva jpg

Sami - transparent

Sami, syvätty png