Etsimme kohteet, valmistelemme ja hoidamme kaiken puolestanne!

Ei ole väliä, oletko yksityinen henkilö tai yritys. Voit tehdä sijoituksen meidän kauttamme. Toimintatapamme on ainutlaatuinen, sillä emme ota mitään palkkiota sijoituksesta tai hallinnoinnista ja 100 % sijoituksestasi menee kohdeyhtiön käyttöön. Emme myöskään tapa sinua tai meitä loputtomaan raportointien suohon, sillä emme ole rahasto tai hallinnoi rahastoja (FIVA). Me emme myöskään anna sijoitussuosituksia, vaan pääomitamme yhtiöitä, joissa myös itse olemme aktiivisesti mukana.

Miksi luottaa meihin?

Alkuvaiheen sijoittaminen on haastavaa ja siksi monella ei ole halusta huolimatta aikaa, osaamista, verkostoja tai kiinnostusta opetella. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä tutkimusten mukaan vain noin 1/10 sijoituksesta onnistuu (> 10 X), 2/10 antaa pienen tuoton (2-4 X), 2/10 antaa omat takaisin (n 1 X) ja puolessa menetetään kaikki – valtavasta työmäärästä huolimatta.

Oikein toimien sieltä on kuitenkin mahdollista saada merkittäviä tuottoja. Olemme käyneet läpi aiheesta satoja tutkimuksia ympäri maapallon vahvistamaan yli 10 vuoden aikana keräämäämme kokemusta ja tulos on selkeä. Sijoittajan toimintatavalla voidaan vaikuttaa merkittävästi onnistumiseen. Olemme aikaisemmin tehneet tätä konsultointina, mutta nykyisin vain omistuksen kautta. Olemme vakuuttuneita, että pystymme valitsemaan kohdeyhtiöt oikein ja sijoittamaan niihin oikeilla ehdoilla ja onnistumaan siten keskimääräistä selvästi paremmin.

Alkuvaiheen teknologiayritysten keskeisin haaste ei ole raha, vaan osaamisen ja verkostojen puute.

Tarkasti analysoidut kohdeyhtiöt

Alkuvaiheen teknologiayritysten keskeisin haaste ei ole raha, vaan osaamisen ja verkostojen puute. Osaamista ei kuitenkaan ole usein mahdollista ostaa yrityksen taloudellisesta tilanteesta johtuen ulkopuolisilta ja siksi he itse mainitsevat pahimmaksi pullonkaulakseen rahan. Pystymme täydentämään tiimiä siten, että yritys saa riittävät verkostot ja osaamisen ensin ja kun pääomia tarvitaan kuolemanlaakson ylityksen sijasta liiketoiminnan skaalautumiseen, haluamme päämittaa niitä hyväksi koetun toimintamallimme kautta. Jokaisessa kohteessa on rahasijoitushetkellä varmistettu, että siellä on:

Jos siis haluat päästä helpolla. Älä epäröi, vaan

OTA YHTEYTTÄ!