Haluamme olla erilaisia. Aktiivisia omistajia. Pitkäjänteisiä omistajia. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistumme lähes päivittäin portfolioyritystemme liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun tai rahoitukseen ja pidämme ne aina myyntikunnossa, mutta ei välttämättä myynnissä. Emme siis hae passiviisia sijoituksia, vaan mielenkiintoisia, tuloshakuisia yrityksiä, joihin meillä on jotain annettavaa ja joihin voimme sitoutua pitkäaikaisesti ja 100 %:sti. Vain siten osaamisemme pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Me osaamme omistaa. Kasvattaa omistaja-arvoa. Olemme matkamme alussa, mutta alla on esitelty yrityksiä, joissa olemme mukana joko hallitustyöskentelyssä, aktiivisena osakkaana tai passiivisena omistajana.

2018-04-11T06:14:08+02:00

Voisiko tässä olla sinun yrityksesi?

Olemme erityisen kiinnostuneita kasvuhaluisista yrityksistä, joilla on jo liikevaihtoa ja joiden tuotteilla on markkinoilla kysyntää mutta yrityksen kasvusuunnitelma, skaalautuminen tai rahoitus eivät ole ihan kunnossa. Lisäksi olemme kiinnostuneita yrityksistä, joiden tuotteilla on kysyntää mutta talous ja hallinto ovat täysin kuralla.

Ota tästä ensimmäinen askel
2018-03-21T08:36:55+02:00

Pharmapod

Pharmapod on kansainvälinen Meditech yritys, jonka alusta keskittyy apteekkien riskinhallintaan ja apteekkilainsäädännön turvaamiseen. Sen avulla proviisorit ympäri maailman voivat kerätä, analysoida, jakaa tietoa lääketieteellisistä virheistä ja riskeistä. Järjestelmä analysoi kerätyt tiedot ja jakaa sen takaisin proviisoreille ja keskeisiin sidosryhmiin parantaakseen potilaiden lääketurvallisuutta.

Founder & CEO Leonora O’Brien
Ireland

www.pharmapodhq.com

Kiinnostunut sijoittamaan?
2018-03-21T08:41:14+02:00

Essentia Analytics

Essentia Analytick palvelu on kehitetty erityisesti osakesalkunhoitajille ja muille ammattisijoittajille. Palvelu analysoi aikaisempaa sijoitushistoriaa sekä käyttäytymismalleja ja rakentaa näiden pohjalta yksilöllisen kehittymispolun. Palvelu rakentuu sekä teknologian että henkilökohtaisen konsultoinnin varaan ja se on todistetusti pystynyt parantamaan sijoituspäätöksiä.  Asiakkaina tällä hetkellä maailman suurimpia osakesijoittamiseen keskittyneitä yrityksiä.

Founder & CEO Clare Flynn Levy
UK

www.essentia-analytics.com

Kiinnostunut sijoittamaan?
2018-03-21T13:37:47+02:00

Billon

Billon on ensimmäinen FinTech yritys, joka pyrkii korvaamaan vaihtoehtoisten maksutapojen markkinan. Toisin sanoen yritys poistaa tarpeen käyttää lahjakortteja, alennuskuponkeja, prepaid kortteja tai muita ”puoliksi rahaa” olevia maksutapoja. Alusta hyväksytty viranomaisten toimesta kahdessa EU-maassa ja on EMI-lisenssoitu.

CEO Andrzej Horoszczak
United Kindom & Poland

www.billoncash.com 

 

Kiinnostunut sijoittamaan?
2017-09-11T13:24:03+02:00

Katu-Karhu

Katu-Karhu on ketterä isoihin alueisiin erikoistunut maanrakennuksen ammattilainen, joiden toleranssi voi olla jopa +/- 5 mm / 10 km. Tästä huolimatta yhtiö kykenee toteuttamaan kaikki projektinsa sovittuun hintaan ja aina nopeammassa aikataulussa kuin muut toimijat mahdollistaen asiakkaalle nopeammat läpimenoajat ja pienemmät kokonaiskustannukset.

Toimitusjohtaja Veli Tölli
+358 40 085 0854

www.katukarhu.fi

Kiinnostunut yhteistyöstä?
2018-03-21T08:51:41+02:00

Talentory

Telentory tarjoaa tehokkaan HR ja rekrytointialustan, jossa yritysten osaamistarpeet ja koko Euroopan parhaat kandidaatit kohtaavat alan osaavimpien agenttifirmojen välityksellä. Talentoryn alustaa hyödyntämällä rekrytoinnista tulee läpinäkyvä, kustannukset pysyvät kurissa ja yritykset saavat yhdellä haulla omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivimman talentin tiimiinsä.

CEO Ronald de Louwere
Switzerland

www.talentory.com

Kiinnostunut yhteistyöstä?
2017-09-11T13:19:51+02:00

Contact.farm

Contact.farm on henkilökohtaisten kontaktien hallintaan kehitetty palvelu. Yhtiötä ei ole vielä perustettu ja ohjelmisto on tällä hetkellä hiljaisessa testauksessa ja julkaistaneen vuoden 2018 aikana beta-testeihin. Tämä yritys etsii lisää aiheesta innostuneita tiimiläisiä kehittämistyöhön!

Lisätietoja Sami Etula
+358 50 357 2516

 

 

Haluatko tiimiin?
2018-03-21T13:35:06+02:00

Insightness

Insightness on tuonut markkinoille tehokkaita ja patentoituja liiketunnistin sensoreita, joita voidaan integroida mm. droneihin, robotteihin tai älylaseihin. Insightnessin teknologia mahdollistaa nopean reagoinnin pienellä virrankulutuksella ja datan siirrolla. Sensorit ovat huomaamattomia ja takaavat turvallisen liikenteen sekä ilmassa että maassa.

CEO Christian Brändli
Switzerland

www.insightness.com

Kiinnostunut sijoittamaan?
2018-03-21T13:40:23+02:00

Cashway

Cashway on fintec yritys, joka tarjoaa uudenlaisen ratkaisun online- maksamiseen. Casway mahdollistaa sen, että verkkokaupasta voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia ja siten ilman riskiä luottokorttinumeron päätymisestä vääriin käsiin.  Cashway on voittanut useita innovaatiopalkintoja, mm Finance Innovation ja RB Prix 2016 Innovation -palkinnot.

CEO Christophe Caffard
France

www.cashway.fr

 

Kiinnostunut sijoittamaan?