Oma toimintamme painottuu yritysten uudistamiseen ja suunnan muutokseen. Olemme erityisen kiinnostuneita tuloshakuisista vaikuttavuusyrityksistä, joilla on yli 1 miljoona liikevaihtoa ja joiden tuotteilla on markkinoilla kysyntää mutta yrityksen talous ja hallinto ovat kuralla ja/tai yrityksen toiminta tarvitsee uudistamista uusien liiketoimintamallien tai konseptoinnin osalta. Etsimme sinua, joka haluat uudistua!

Mikäli olet alkuvaiheessa oleva vaikuttavuusyritys, suosittelemme lukemaan lisää täältä.

– PORTFOLIO –

Alla on esitelty yrityksiä, joissa olemme tällä hetkellä mukana joko hallitustyöskentelyssä, aktiivisena osakkaana tai passiivisena omistajana. Osa omistuksista on suoria ja osa epäsuoria Suomen Vaikuttavuussijoitus Oy:n tai Rising Tide Europen kautta.

Kelluun ilmalaivoilla tarjotaan ilmasta käsin tehtävää jatkuvatoimista tarkkailua tai seurantaa erilaisiin käyttötilanteisiin.

Pharmapod on kansainvälinen Meditech yritys, jonka alusta keskittyy apteekkien riskinhallintaan ja apteekkilainsäädännön turvaamiseen.

Visuon on tuonut markkinoille täysin uudelaisen työkalun, jolla voidaan perehdyttää minkä tahansa laitteen tai tilan käyttö ajasta, paikasta, kielestä tai kulttuurista riippumatta.

Essentia Analytics analysoi sijoittajien aikaisempaa sijoitushistoriaa sekä käyttäytmismalleja ja rakentaa näiden pohjalta yksilöllisen kehittymispolun.

Loigoa  on kehittänyt lämpömaton, jossa loikoilemalla ihminen pystyy palautumaan paremmin ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Elämässä on hyvä ottaa vähän rennommin ja antaa aikaa itselle.

Gribbing on ensimmäinen täydennetyn todellisuuden 3D-mallinnus ohjelmisto, jonka avulla voi luoda ja suunnitella 3D-malleja minuuteissa puhelinsovelluksen avulla. Yritys on voittanut useita palkintoja.

Billon poistaa tarpeen käyttää lahjakortteja, alennuskuponkeja, prepaid kortteja ja muita vastaavia maksutapoja. Alusta hyväksytty viranomaisten toimesta kahdessa EU-maassa ja on EMI-lisenssoitu.

Talentory on HR ja rekrytointialusta, jonka avulla rekrytoinnista tulee läpinäkyvää, kustannukset pysyvät kurissa ja yritykset löytävät helposti lahjakkaimmat tekijät.

Screenful on BI-järjestelmä projektipäälliköille. Se on helpoin tapa visualisoida ja pysyä ajantasalla projektien etenemisestä. Tieto kerätään olemassa olevista projektinhallintajärjestelmistä rajanpintojen avulla.

Obital on kehittänyt maailman halviman ja helposti asennettavan silmäseurantaohjelmiston, joka toimii kaikilla älypuhelimilla. Mitään monipuolista kalibrointia tai ulkopuolista laitteistoa ei tarvita.

Suomen Vaikuttavuussijoitus eli Fiil Good omistaa ja kehittää yrityksiä, joiden avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti maailmaan, jossa lapsemme tulevat elämään.

Arctic Amethyst on lienee ainoita jalokivikaivoksia maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita. Ametistia ei kaiveta suurilla koneilla eikä kiveä myydä raaka-aineeksi. Näin tunturin laella olevan toiminta jatkuu vielä satoja vuosia.

Insightness kehittää tehokkaita ja patentoituja liiketunnistin sensoreita, jotka mahdollistaa dronejen, robottien jne. nopean reagoinnin pienellä virrankulutuksella ja datasiirrolla.

Motus on monikanavamarkkinoinnin hallintaohjelmisto. Yritys mahdollistaa brändeille yhtenäisen ja tehokkaan tavan toteuttaa sekä online että offline viestintää.

QualityDesk mahdollistaa asiakkaille tärkeitä taloudellisia sekä hyvinvointiin liittyviä mittareita ja niiden systemaattista seurantaa, mikä mahdollistaa yritysten paremman taloudellisen kehittymisen sekä henkilöstön kasvaneen hyvinvoinnin yrityksessä.

Cashway mahdollistaa sen, että verkkokaupasta voi tehdä ostoksia ilman luottokorttia ja siten ilman riskiä luottokorttinumeron päätymisestä vääriin käsiin.  Cashway on voittanut useita innovaatiopalkintoja, mm Finance Innovation ja RB Prix 2016 Innovation -palkinnot.

GuavaHR onhjelmisto on tarkoitettu erityisesti liikkuvassa työssä olevien työntekijöiden sisäiseen viestintään ja työntekijöiden sitouttamiseen.

Zelos on rakentanut ohjelmiston vapaaehtoistyön hallinnointiin. Ohjelmisto auttaa vapaaehtoistyön organisaattoria skaalaamaan toimintaansa, motivoimaan vapaaehtoisia ja saavuttamaan vapaaehtoistyöntekijät, kun heitä tarvitaan.

StepOne Techin eFlexFuel tuoteperheellä voit käyttää autossasi bensan sijaan ilmastoystävällisempää E85 polttoainetta. Ratkaisu vähentää CO2-päästöjä samalla kuin se lisää auton tehoa ja vääntöä.

VideoCV.io mahdollistaa tunteiden ja fiiliksen välittämisen työhakemuksissa.

Feelingstream kehittämän täydennetyn todellisuuden ohjelmiston avulla voidaan analysoida ihmisten välisiä keskusteluja riippumatta siitä ovatko ne kirjoitettu tekstiä vai puhetta – reaaliajassa.

TeamEQ analysoi tiimien palautetta ja suuntautumista reaaliajassa. Tekoälyn avulla se antaa projektin johtohenkilöille käytännön ohjeita, miten rakennetaan oikeanlainen menestyvä tiimikulttuuri juuri teidän yrityksessä.

Artidis diagnosoi syövän nopeasti, havaitsee sen agressiivisuuden, ennustaa potilaan todennäköisyyden kehittää metastaatteja syövän biomarkkerin perusteella ja mahdollistaa näin syövän optimaalisen hoidon.

Qflow on johtava erilaisten tapahtumien kutsu ja kirjautumissovellus, jonka avulla kuka tahansa voi helposti luoda oman brändinsä mukaisen kutsujärjestelmän.

Lisäksi asiantuntemukseemme ovat luottaneet mm.

+ sadat muut