Osaamispaaomasijoittaminen, Osaamissijoittaminen

OSAAMISPÄÄOMASIJOITUKSET


Osaamispääomasijoittaja on mentori, joka lähtee yrittäjäriskillä kasvuhakuisen yrittäjän sivutoimiseksi ja määräaikaiseksi omistajakumppaniksi; Osaamispääomasijoittaja on myös bisnesenkeli, joka sijoittaa (ensisijaisesti) osaamista ja verkostoja. Keskeisin tavoite on kasvattaa yrityksen omistajaarvoa tekemällä siitä sijoituskelpoinen ja ammattimaisesti johdettu yhtiö sekä lopuksi saattaa se pääomahuollon piiriin menestyksellisen markkinaläpimurron saavuttamiseksi.

Osaamispääomasijoittaja on kasvollinen ja aktiivinen omistaja, joka laittaa itsensä ja maineensa likoon. Se on varhaisen vaiheen toimija, joka tulee mukaan yrityksen kehittämiseen jo sen alkuvaiheessa, tai jopa ennen sen perustamista.

Lähdemme mukaan osakkaaksi yrityksiin, joissa

  • Yrittäjien ambitio on vahva
  • Tuote tai palvelu ratkaisee jonkin relevantin ongelman
  • Liikeideassa on kasvupotentiaalia ja markkina-aukko voidaan tunnistaa

Mutta yrittäjätiimi haluaa laajentaa omistajapohjaa ja tarvitsee

  • Laajemman kontaktiverkoston
  • Lisää strategista osaamista
  • Asiakaskentän ymmärrystä
  • Rahoitusvaihtoehtoja kasvuun

Toimimme aktiivisena omistajana yleensä hallituksen jäsenen tai puheenjohtan rooleissa sekä muissa toimintaa tukevissa tehtävissä. Yrittäjä johtaa yritystä ja me olemme vasen käsi. Olemme mukana sijoittajariskillä. Voimme osallistua myös kriisiytyneiden yhtiöiden toimintaan. Tyypillinen osuutemme yhtiöistä on 20 – 30 prosenttia.

MUUT PALVELUT

ANALYYSIT - ELY

Toteutamme yhtenä toimijana ELYn yritysten kehittämispalveluiden analyysejä Analyysiä voi hakea 1-2 päiväksi. Hakeminen vie 5 minuuttia ja tapahtuu Kehittämispalveluiden sivuilla olevan linkin "Hakemukseen" kautta. Päätös tehdään yleensä viikon sisällä. Päivähinta yritykselle on vain 220 eur + alv. ELYlle voi esittää toiveen haluamastaan asiantuntijasta.

KOULUTUKSET

Toimimme kouluttajina useiden eri koulutus- ja kehittämisyhtiöiden sekä yrityskiihdyttämöiden järjestämissä koulutuksissa. Tiedustele mahdollista koulutusta sinua lähinnä olevalta toimijalta tai mikäli haluat järjestää oman koulutuksen tai etsit puhujaa tilaisuuteen, kerro toiveistasi enemmän.

HALLITUSJÄSENYYDET

Toimimme myös yhtiön omistajien näkökannasta ulkopuolisena hallitusammattilaisena joko hallituksen jäsenen tai puheenjohtajan roolissa. Toimiessamme hallituksen jäsenenenä korvaus on 1100 eur/kk ja puheenjohtajana 1600 eur/kk.

NEUVONANATAJUUDET / SPARRAUS

Autamme yrittäjää ja yritystä kasvamaan. Sidomme tällöin ansaintamme yrityksen liikevaihtoon. Jos te ette menesty - emme mekään. Halutessasi itse kehittyä ja kasvaa sekä meidät pitkäaikaiseksi kumppaniksi, mutta ei osakkaaksi, on neuvonantajapalvelu optimaalinen ratkaisu

Ainakin heitä olemme auttaneet...

Kerro tarkemmin..


PERUSTIEDOT TILANNE:
Myynti: 1 10
Näkymä: 1 10
Omistus: 1 10
Kassa: 1 10Lyhyt kuvaus yrityksestä ja tarpeesta.

×