ETULA GROUP

Etula Group Oy on yksi Suomen ensimmäisistä ja merkittävimmistä osaamispääomasijoittamiseen keskittyneistä yrityksistä. Olemme osa tiimiä. Yleensä teemme niissä ihan normaaleja asioita, mutta toisinaan innostumme löytämään täysin uudenlaisia ja kestäviä ratkaisuja monimutkaisiin tilanteisiinne. Erityisen vahva osaaminen meillä on kasvun suunnittelusta, skaalautumisesta, tiimistä, asiakkaan ongelman tunnistamisesta ja rahoituksesta. Näiden tiimoilta myös koulutamme ja sparraamme satoja kasvuhakuisia ja sijoituksia hakevia yrityksiä vuosittain.

Autamme kasvuhaluisia yrityksiä ja yrittäjiä kasvamaan pitkäaikaisen yhteistyön avulla. Meitä ei pelota laittaa itseämme likoon myös kriisiyhtiöissä.

Älä siis maksa turhasta – Me teimme sen jo. Vuosien varrella olemme olleet monessa mukana ja nähneet monenlaista. Jotta teidän ei tarvitse käydä samoja kouluja yhtä kalliisti, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä!

Emme käsittele postiosoitteeseen tai sähköpostilla toimitettuja laskuja!

Vanhanaikainen posti
Etula Group Oy
Kolohaavantie 20
40320 Jyväskylä

Sähköinen posti

Vanhanaikaiset laskut:
Etula Group Oy
PL 24521
00021 Laskutus

Sähköiset laskut:
003721293922

Operaattori:
OpusCapita Group Oy
E204503

MISSIOMME ON KASVATTAA YRITYKSENNE ARVOA JA PITÄÄ SE AINA MYYNTIKUNNOSSA

– MUTTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ MYYNNISSÄ.

Koulutamme neljällä keskeisellä osa-alueella.

Hallitsemme asiamme niin hyvin, että koulutuspäivien sisältöjä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti eri osa-alueiden välillä täysin vapaasti. Variaatioita on monia ja kulloinkin tarve määräytyy osallistuvien yritysten mukaan. Tarvittaessa muutamme painotusta vielä koulutuksen aamuna, kun kuulemme tarkasti osallistuvien yritysten toiveet. Koulutustyylimme on tekemisen kautta oppiminen. Annamme yleensä tiivistetyn paketin / työkalun ja sen jälkeen keskitymme pienryhmätyyppisesti osallistujan omaan yritykseen liittyviin asioihin. Siksi on suotavaa, että yrityksestä osallistuu aina 2 henkilöä per yritys ja 7-15 yritystä on hyvä ryhmäkoko interaktiivisen ja osallistujia palvelevan tilaisuuden luomiseksi.

Koulutuspäivän hinta on 1800 euroa (alv 0%) tai mikäli kaksi koulutuspäivää pidetään peräkkäin, niin 3200 euroa / 2 päivää (alv 0 %). Hinnat sisältävät kaikki matka, majoitus yms. kulut. Tilat ja mahdolliset tarjoilut tulevat asiakkaalta. Olemme aina koko päivän käytettävissä riippumatta tilaisuuden kestosta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Koulutuksista saamamme palautekeskiarvo on tällä hetkellä

4,4

Asteiko 1-5, vuosilta 2013-2021

Monenlaisia asiantuntijarooleja

Toimimme lisäksi asiantuntijoina useiden eri organisaatioiden, kuntien ja kaupunkien, oppilaitosten, koulutus- ja kehittämisyhtiöiden sekä yrityskiihdyttämöiden tukena.

Asiantuntemukseemme ovat luottaneet mm.

+ sadat muut

KUVAT JA LOGOT

Alla olevat kuvat ja logot on tarkoitettu median ja yhteistyökumppaneiden käyttöön. Esillä on painokelpoista aineistoa yhtiöstä ja meistä henkilöinä. Logoista voi käyttää suomen- tai englanninkielistä versiota.  Mainitsethan kuvan lähteenä Etula Group Oy.

Etula Group logo

Logo, värillinen png ja pdf

Etula Group logo vaaka

Logo, väri, vaaka png ja pdf

Etula Group logo neliö icon

Logo, neliö icon png ja pdf

Etula Group logo valkoinen

Logo, valkoinen png ja pdf

Etula Group logo englanti

Logo, englanti png ja pdf

Marjaana ja Sami

Marjaana ja Sami jpg

Marjaana

Marjaana, katukuva jpg

Marjaana - henkilökuva

Marjaana, henkilökuva jpg

Marjaana - transparent

Marjaana, syvätty png

Marjaana ja Sami

Marjaana ja Sami jpg

Sami - katukuva

Sami, katukuva jpg

Sami - henkilökuva

Sami, henkilökuva jpg

Sami - transparent

Sami, syvätty png