Tiimi

Etula Group Oy on yksi Suomen ensimmäisistä ja merkittävimmistä osaamispääomasijoittamiseen keskittyneistä yrityksistä. Koulutamme, teemme yritysanalyysejä ja toimimme eri yrityksissä osakkaan ja/tai hallituksen jäsenen roolissa sekä neuvonantajana. Vahvuutenamme on kasvustrategiat - erityisalueena kasvun rahoitus sekä market intelligence.

Autamme kasvuhaluisia yrityksiä ja yrittäjiä kasvamaan pitkäaikaisen yhteistyön avulla. Meitä ei pelota laittaa itseämme likoon myös kriisiyhtiössä.

Älä siis maksa turhasta - Me teimme sen jo. Vuosien varrella olemme olleet monessa mukana ja nähnyt monenlaista. Jotta teidän ei tarvitse käydä samoja kouluja yhtä kalliisti, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.

Yhdessä tehden...

 • marjaana_etula
  Marjaana Etula
  Sweat Equity Investor

  Marjaana on toiminut erilaisissa liiketoiminnan myynti- kehitys- ja hallitustehtävissä. Hänen erityisosaamisalueena on market intelligence ja sen hyödyntäminen osana yritysten strategista päätöksentekoa. Marjaanalla onkin erityinen kyky kehittää liiketoimintakonsepteja kokonaisuuksina siten, että ne tuottavat arvoa sekä asiakkaalle että omistajille.

  +358 44 564 8792,

 • sami_m_etula
  Sami Etula
  Sweat Equity Investor

  Sami on aloittanut yrittäjäuran jo 18-vuotiaana. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntija-, koulutus- ja hallitustehtävissä. Sami on sparranut satoja yrityksiä sekä toiminut monissa kasvuyrittäjyyskilpailuissa tuomaristossa ja raadeissa. Samin erityisosaamista on yritysten kriisitilanteet sekä kasvun rahoittaminen.


  +358 50 357 2516,

 • kartta
  Etula Group Oy
  2129392-2

  Vanhanaikainen posti
  Etula Group Oy
  Kolohaavantie 20
  40320 Jyväskylä
  Vanhanaikaiset laskut
  Etula Group Oy
  PL 24521
  00021 Laskutus

  Sähköinen posti

  Sähköiset laskut:
  003721293922


  Emme käsittele postiosoitteeseen tai sähköpostilla toimitettuja laskuja!

Saatat löytää meidät myös näissä yhteisöissä...

Kerro tarkemmin..


PERUSTIEDOT TILANNE:
Myynti: 1 10
Näkymä: 1 10
Omistus: 1 10
Kassa: 1 10Lyhyt kuvaus yrityksestä ja tarpeesta.

×