Koulutamme neljällä keskeisellä osa-alueella.

Hallitsemme asiamme niin hyvin, että koulutuspäivien sisältöjä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti eri osa-alueiden välillä täysin vapaasti. Variaatioita on monia ja kulloinkin tarve määräytyy osallistuvien yritysten mukaan. Tarvittaessa muutamme painotusta vielä koulutuksen aamuna, kun kuulemme tarkasti osallistuvien yritysten toiveet. Koulutustyylimme on tekemisen kautta oppiminen. Annamme yleensä tiivistetyn paketin / työkalun ja sen jälkeen keskitymme pienryhmätyyppisesti osallistujan omaan yritykseen liittyviin asioihin. Siksi on suotavaa, että yrityksestä osallistuu aina 2 henkilöä per yritys ja 7-15 yritystä on hyvä ryhmäkoko interaktiivisen ja osallistujia palvelevan tilaisuuden luomiseksi.

Koulutuspäivän hinta on 1800 euroa (alv 0%) tai mikäli kaksi koulutuspäivää pidetään peräkkäin, niin 3200 euroa / 2 päivää (alv 0 %). Hinnat sisältävät kaikki matka, majoitus yms. kulut. Tilat ja mahdolliset tarjoilut tulevat asiakkaalta. Olemme aina koko päivän käytettävissä riippumatta tilaisuuden kestosta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Koulutuksista saamamme palautekeskiarvo on tällä hetkellä

4,4

Asteiko 1-5, vuosilta 2013-2021

Monenlaisia asiantuntijarooleja

Toimimme lisäksi asiantuntijoina useiden eri organisaatioiden, kuntien ja kaupunkien, oppilaitosten, koulutus- ja kehittämisyhtiöiden sekä yrityskiihdyttämöiden tukena.

Asiantuntemukseemme ovat luottaneet mm.

+ sadat muut